NOVINKY

.

Pokud se zde zaregistrujete, budete od nás dostávat všechny novinky na váš e-mail, takže vám nic neunikne.

Chcete se pravidelně dozvídat o novinkách? Objednejte si zasílání informačních e-mailů.

E-mail

Pro aktivaci zasílání informačních e-mailů potvrďte svůj souhlas zaškrtnutím políčka Souhlasím.

Na rozdíl od jiných dodavatelů ARMEX snížené ceny dává nejen novým, ale i stávajícím svým klientům.

Byla schválena novela energetického zákona, která umožňuje vznik energetických komunit v Česku. Podle té bude možné prostřednictvím distribuční sítě sdílet vyrobenou elektřinu. Novela umožní také sdílení vlastní vyrobené elektřiny na jiném předávacím místě, například z chalupy do bytu.

Díky energetické krizi je třeba nacházet stále nové technologie pro obnovitelné zdroje energie. Jedním z takových inovátorů je americká společnost Aeromine Technologies se svým novým střešním systémem, který může přinést průlom ve výrobě obnovitelné energie z větru, ale jinak, než doposud.

Níže si můžete přečíst novinový článek z 16.11.2022 o Armexu, ve kterém se dozvíte něco z historie i současnosti k výročí 17. let obchodování s energiemi.

Unikátní energetické projekty se mohou v následujících letech dostat ke slovu zejména kvůli tomu, že ceny energií jsou na světových trzích na několikanásobných úrovních, než tomu bylo před pandemií covidu a konfliktem na Ukrajině. Viz tabulka níže :

Již 14. 7. 2022 jsme získali oficiální oprávnění zprostředkovatele pro obchod s energiemi od Energetického regulačního úřadu :